ec-H2O, angajamentul nostru fata de mediu

Societatea noastra intelege acum ca angajamentele de durata si managementul mediului inconjurator sunt esentiale atat pentru compania noastra cat si pentru publicul larg. Sa aruncam o privire asupra impactului pe care il are apa in viata noastra de zi cu zi! Consumul apei are un impact imens asupra tuturor.Ec-H2O reprezinta cea mai grozava si probabil cea mai inovativa tehnologie aparuta vreodata in sectorul alocat curateniei profesionale. Aceasta inovatie este recunoscuta atat pe piata noastra interna, cat si in afara acesteia,recunoscuta drept « Cel mai bun si prietenos produs eco» in 2008 la Gala Premiilor pentru Afaceri din Australia.
ec-H2O reduce impactul total asupra mediului curateniei zilnice datorita: productiei scazute de agenti chimici , eliminarea ambalarilor chimice , eliminarea transportului de agenti chimici , reducerea consumului de apa cu pana la 70% si liminarea depunerilor de agenti chimici .
Din perspectiva noastra, beneficiul primar al ec-H2O este ca elimina riscurile pentru sanatate si mediu asociate cu agentii chimici, precum si sporirea simplicitatii si productivitatii odata cu reducerea costurilor.