ec-H2O, angajamentul nostru fata de mediu

Societatea noastra intelege acum ca angajamentele de durata si managementul mediului inconjurator sunt esentiale atat pentru compania noastra cat si pentru publicul larg. Sa aruncam o privire asupra impactului pe care il are apa in viata noastra de zi cu zi! Consumul apei are un impact imens asupra tuturor.Ec-H2O reprezinta cea mai grozava si probabil cea mai inovativa tehnologie aparuta vreodata in sectorul alocat curateniei profesionale. Aceasta inovatie este recunoscuta atat pe piata noastra interna, cat si in afara acesteia,recunoscuta drept « Cel mai bun si prietenos produs eco» in 2008 la Gala Premiilor pentru Afaceri din Australia.
ec-H2O reduce impactul total asupra mediului curateniei zilnice datorita: productiei scazute de agenti chimici , eliminarea ambalarilor chimice , eliminarea transportului de agenti chimici , reducerea consumului de apa cu pana la 70% si liminarea depunerilor de agenti chimici .
Din perspectiva noastra, beneficiul primar al ec-H2O este ca elimina riscurile pentru sanatate si mediu asociate cu agentii chimici, precum si sporirea simplicitatii si productivitatii odata cu reducerea costurilor.

Implementarea sistemului de calitate

Implementarea in cursul anului 2008 a sistemului de calitate sistemul de management de mediu pentru prestari de servicii de curatenie si intretinere birouri si spatii comerciale, SR EN ISO 14001:2005(ISO 14001:2004) si SR EN ISO 9001-2001 (ISO 9001-2000) a constituit un pas important in vederea asigurării satisfactiei clietilor nostri, iar in 2011 reusim sa complectam portofoliul certificarilor prin implementarea sistemului de management al sanatatii si securitatii ocupationale, in conformitate cu standardul international SR OHSAS 18001:2008 si al sistemului de management al calitatii in conformitate cu standardul international SR OEN ISO 9001:2008.