Companie:

Colaborand cu noi eliminati:

  • costurile de timp si bani pentru achizitionarea de utilaje si consumabile, beneficiind in schimb de o dotare profesionala
  • costurile pentru personalul de curatenie beneficiind in schimb de personal calificat in domeniu
  • costurile de timp si personal pentru supravegherea si indrumarea personalului de curatenie

Orarul nostru de lucru este flexibil, in functie de programul clientului, operatiunile de curatenie desfasurandu-se rapid, fara a afecta activitatea beneficiarului.

Societatea asigura si foloseste materiale specifice pentru efectuarea curateniei in functie de suprafata si zona vizata. Detergentii agreati de Curat Rapid sunt cei din gama Kiehl si Tana, iar echipamentele utilizate sunt profesionale, de o calitate superioara, fiabile si adaptabile pentru orice locatie cum ar fi Tennant, Green Machine, Clean Fix, Karcher, Wermop si Kimberly Clark.

De asemenea asiguram si necesarul de materiale consumabile pentru grupurile sanitare si birouri (prosoape de maini, zz-uri, sapun lichid si hartie igienica), materialele fiind facturate separat, in functie de consumul lunar sau incluse in valoarea serviciilor, in functie de fiecare contract in parte.

Incepand de la personalul de baza, pana la DIrectorul General, interesul tuturor este permanent si neobosit, pentru toate operatiunile de curatenie. Nu doar la inceput ci de-a lungul anilor, pe parcursul derularii contractului, aveti toata atentia noastra.